20 lipnja 2009

JŽ 11-061

DOWNLOAD (ver. 0.9.1 Missing texture flag fixed). Parna lokomotiva JŽ 11-061. Izvorno modelirana za MSTS i prilagođena za RW. Model je besplatan za download, a o autorskim pravima i o načinu distribucije pročitajte readme datoteku koja je dio paketa.

Ova lokomotiva je vozila ex-Yu prostorima pa tako i u Hrvatskoj, te se smatra jednom od najljepših i najfascinantnijih lokomotiva koje su proizašle iz proizvodnog pogona GANZ-MAVAG u Mađarskoj. Za više informacija posjetite ovu stranicu. Ovdje vam je i izvorna mađarska verzija MAV 424-309 (ver. 0.9.1 Missing texture flag fixed) Jedina razlika je u pločici sa imenom. Sve ostalo je potpuno isto.

HŽ 6111 (Mađar)

DOWNLOAD Elektromotorni vlak Mađar 6111. Izvorno modeliran za MSTS i prilagođen za RW. Model je besplatan za download, a o autorskim pravima i o načinu distribucije pročitajte readme datoteku koja je dio paketa.

HŽ serija 6111 (nadimak Mađar) serija je elektromotornih vlakova Hrvatskih željeznica, izgrađeni u mađarskoj tvornici Ganz Mavag u periodu od 1976-1979. Za više informacija kliknite ovdje.

Napomena: Mađar ne radi dobro sa uključenim TSX-om. Naime, zbog druge vrste shadera koji se koriste u RW3 i RW4 Mađar izgleda prozirno. Ako ga ipak želite voziti morat ćete isključiti TSX

Bunker Godinjak
DOWNLOAD Bunker Godinjak. U stvarnom svijetu bunker se nalazi uz most u blizini želježničke postaje Zapolje. Model je besplatan za download i dijeljenje bez ikakvih ograničenja i to je ujedno moj prvi objekt koji sam izgradio za RW.