10 listopada 2015

Train Simulator 2016, RailWorks na hrvatskom jeziku


DOWNLOAD (ver. 1.7.1)

NAPOMENA:
Pošto se zbog samo njima (DTG) znanih razloga još uvijek ne može instalirati HR verzija standardnim načinom potrebno je malo podešavanja.
Nakon što instalirate ovu verziju potrebno je otići u C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\railworks\Languages i napraviti kopiju datoteke en.lan. Nakon toga preimenujete novoinstalirani hr.lan u en.lan i TS2016 će vam raditi na hrvatskom jeziku. Ako se želite ponovno vratiti na engleski onda vratite kopiju.


Ovdje se nalazi neslužbeni ali potpuno funkcionalni hrvatski prijevod za RailWorks 7, Train Simulator 2016 (moguće je da radi i na starijim verzijama).
Instalirajte sa zadanim opcijama ili po potrebi promijenite put do RailWorks foldera. Vjerojatno su mnoge riječi prevedene krivo ili nespretno. Kako se budu otkrivale greške, tako će se i prijevod unapređivati. Svaka povratna informacija o krivo prevedenoj riječi ili frazi je dobro došla. Korisno bi bilo da svaku glupu/krivu/nespretnu riječ koju otkrijete pošaljete (točno onako kako se pojavljuje u simulatoru) na railworks.hr@gmail.com ili obavijest/komentar o tome ostavite ovdje na blogu ili na forumu

Ovaj hrvatski pijevod se u control panelu također može i deinstalirati.

Autor ne prihvaća bilo kakvu odgovornost u slučaju štete nastale uporabom ovog programa kao i korištenjem datoteka koje se instaliraju.

2 komentara:

 1. Pozdrav, nigdje nisam mogao pronaći neki forum ili slično gdje bih se raspitao pa mi je palo napamet pitati nekoga odavdje. Naime zanima me kako aktivirati Kuju u TS 2017. Ne znam jesam li se dobro izrazio jer sam novi u ovome divnom svijetu željeznica ali mislim da biste me bolje shvatili ako pogledate ovaj video, tj. prvih tridesetak sekundi:
  https://youtu.be/4yKErieqdn0

  On kada na početku pozdravi i kaže o čemu se govori u ovome videu, počne u desnoj margini(filter)tražiti taj neki Kuju kojim bi dodao sve UK signale i radio sa njima.
  Stvarno biste mi puno pomogli kada bi mi neko barem nešto rekao jer sam proguglao sve živo i skunuo razne add-on, također sa kupio mnogo ruti UK-a, ali nikako da nađem sve te signale.
  Hvala Vam i lijep pozdrav!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Pa upravo u tih prvih 30sec je objašnjeno dosta jasno. Da bi se uopće nešto pojavilo u desnom meniju treba prvo kliknuti na kockicu sa narančastim trokutićem, kako se vidi na početku videa. Možda je malo mutna slika ali radi se o maloj kockici sa narančastim trokutićem (ispod veće kocke)

   Izbriši