Uvjeti i odredbe

Dobro došli na RailWorks HR

Ovi uvjeti pružanja usluga opisuju pravila i propise za upotrebu web stranice RailWorks HR. Pristupanjem ovom web mjestu pretpostavljamo da u cijelosti prihvaćate ove uvjete usluge. Nemojte dalje koristiti web stranicu RailWorks HR ako ne prihvaćate sve uvjete usluge navedene na ovoj stranici. Sljedeća terminologija odnosi se na ove Uvjete pružanja usluge, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju odgovornosti te bilo koji ili sve ugovore: „Klijent“, „Vi“ i „Vaš“ odnosi se na vas, osobu koja pristupa ovom web mjestu i prihvaća uvjete pružanja usluge ovog web mjesta. "Web mjesto", "Mi sami", "Mi", "Naši" i "Mi" odnosi se na naše web mjesto. "Stranka", "Stranke" ili "Nas" odnosi se i na Klijenta i na nas same, ili na Klijenta ili na nas same. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebnih za provođenje postupka naše pomoći Klijentu na najprikladniji način, bilo formalnim sastancima određenog trajanja ili bilo kojim drugim sredstvima, izričito u svrhu sastanka Potrebe klijenta u vezi s pružanjem usluga/proizvoda navedenih u Kompaniji, u skladu i prema važećem zakonu.


Kolačići

Na ovim stranicama upotrebljavamo kolačiće. Korištenjem web stranice RailWorks HR pristajete na upotrebu kolačića u skladu s politikom privatnosti (staviti link) RailWorks HR. Većina modernih interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućili dohvaćanje korisničkih podataka za svaki posjet. Kolačići se koriste u nekim područjima naše web stranice kako bi omogućili funkcionalnost ovog područja i jednostavnost korištenja onima koji ga posjećuju. Neki od naših povezanih partnera/oglašivača također mogu koristiti kolačiće.


Licenca

Ako nije drugačije navedeno, RailWorks HR i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na RailWorks HR-u. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Možete pregledavati i/ili ispisivati ​​stranice sa railworks.com.hr za svoju osobnu upotrebu, podložno ograničenjima postavljenim u ovim uvjetima pružanja usluge. Ne smiješ:

 1. Objaviti materijal sa railworks.com.hr

 1. Prodati, unajmiti ili podlicencirajti materijal sa railworks.com.hr

 1. Reproducirati, duplicirati ili kopirati materijal sa railworks.com.hr

 1. Preraspodijeliti sadržaj iz RailWorks HR-a (osim ako je sadržaj posebno namijenjen preraspodjeli).


Komentari korisnika

 1. Ovaj Ugovor započinje na datum ovog Ugovora.

 1. Određeni dijelovi ove web stranice pružaju priliku korisnicima da objavljuju i razmjenjuju mišljenja, informacije, materijale i podatke ('Komentari') u područjima web stranice. RailWorks HR ne prikazuje, uređuje, objavljuje ili pregledava komentare prije njihovog pojavljivanja na web mjestu, a komentari ne odražavaju stavove ili mišljenja RailWorks HR-a, njegovih agenata ili povezanih društava. Komentari odražavaju stav i mišljenje osobe koja objavi takav stav ili mišljenje. U mjeri u kojoj to dopuštaju važeći zakoni, RailWorks HR neće biti odgovoran za komentare niti za bilo koji gubitak, odgovornost, štetu ili troškove koji su nastali i/ili pretrpljeni kao rezultat bilo koje upotrebe i/ili objavljivanja i/ili prikaza komentara na ovom web mjestu.

 1. RailWorks HR zadržava pravo praćenja svih komentara i uklanjanje svih komentara za koje smatra da su prema njihovoj apsolutnoj diskreciji neprikladni, uvredljivi ili na drugi način krše ove Uvjete pružanja usluge.

 1. Vi jamčite i zastupate sljedeće:

  1. Imate pravo postavljati komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;

  1. Komentari ne krše nijedno pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorska prava, patent ili zaštitni znak ili druga vlasnička prava bilo koje treće strane;

  1. Komentari ne sadrže klevetnički, pogrdni, uvredljivi, nepristojni ili na bilo koji drugi način nezakonit materijal ili materijal koji predstavlja narušavanje privatnosti.

  1. Komentari se neće koristiti za traženje ili promociju poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

 1. Ovim dajete RailWorks HR-u neekskluzivnu licencu bez naknade za uporabu, reprodukciju, uređivanje i ovlaštenje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji vaš komentar u bilo kojem obliku, formatu ili mediju.


Hiperveza na naš sadržaj

 1. Sljedeće organizacije mogu se povezati na naše web mjesto bez prethodnog pismenog odobrenja:

  1. Vladine agencije;

  2. Tražilice;

  3. Novinske organizacije;

  4. Distributeri online kataloga kada nas navode u imenik mogu se povezivati ​​s našim web mjestima na isti način kao i hiperveze do web mjesta drugih tvrtki s popisa; i

  5. Akreditirana poduzeća širom sustava, osim traženja neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornih grupa za prikupljanje sredstava koje možda neće imati hipervezu na naše web mjesto.

 1. Te organizacije mogu se povezivati ​​s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim informacijama s web mjesta sve dok veza: (a) ni na koji način ne dovodi u zabludu; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, dopuštenje ili odobrenje povezanih stranaka i njezinih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst povezanih dijelova stranice.

 1. Po vlastitom nahođenju možemo razmotriti i odobriti druge zahtjeve za povezivanje sljedećih vrsta organizacija:

  1. općepoznati izvori informacija o potrošačima i/ili poslovnim informacijama poput trgovačkih komora, Američkog udruženja automobila, AARP-a i Unije potrošača;

  2. web stranice zajednice dot.com;

  3. udruge ili druge skupine koje predstavljaju dobrotvorne organizacije, uključujući web lokacije za dobrotvorne svrhe,

  4. distributeri internetskih imenika;

  5. internetski portali;

  6. računovodstvene, odvjetničke i konzultantske tvrtke čiji su primarni klijenti tvrtke; i

  7. obrazovne ustanove i trgovačka udruženja.

Odobrit ćemo zahtjeve za povezivanje tih organizacija ako utvrdimo da: (a) veza se neće odraziti nepovoljno na nas ili naše akreditirane tvrtke (na primjer, trgovačka udruženja ili druge organizacije koje predstavljaju samoosnovane vrste poslovanja, kao što je rad na poslu) kućne prilike, nije dopušteno povezivanje); (b) organizacija kod nas nema nezadovoljavajući podatak; (c) korist za nas od vidljivosti povezane s hipervezom nadilazi odsutnost RailWorksa HR; i (d) ako je veza u kontekstu općih informacija o resursima ili je na neki drugi način u skladu s uredničkim sadržajem u biltenu ili sličnom proizvodu koji unapređuje misiju organizacije. Te organizacije mogu se povezivati ​​s našom početnom stranicom, publikacijama ili drugim informacijama s web mjesta sve dok veza: (a) ni na koji način ne dovodi u zabludu; (b) ne podrazumijeva lažno sponzorstvo, odobrenje ili odobrenje povezivačke strane i njenih proizvoda ili usluga; i (c) uklapa se u kontekst web mjesta povezivača. Ako ste među organizacijama navedenim u stavku 2. gore i želite se povezati na našu web stranicu, morate nas o tome obavijestiti slanjem e-pošte. Uključite svoje ime, ime svoje organizacije, podatke za kontakt (poput telefonskog broja i / ili adrese e-pošte), kao i URL vašeg web mjesta, popis svih URL-ova s ​​kojih namjeravate povezati našu web stranicu, i popis URL-ova na našoj web lokaciji na koje želite povezati. Dopustite 2-3 tjedna za odgovor. Odobrene organizacije mogu hipervezu na našu web stranicu kako slijedi:

 1. Korištenjem naziva tvrtke; ili

 2. Korištenjem jedinstvenog lokatora resursa (web adrese) na koji se veže; ili

 3. Korištenjem bilo kojeg drugog opisa naše web stranice ili materijala na koji je povezan, što ima smisla u kontekstu i formatu sadržaja na web mjestu povezivača.

Nijedna uporaba logotipa RailWorks HR-a ili drugog umjetničkog djela neće biti dopuštena za povezivanje bez ugovora o licenciranju zaštitnog znaka.


Iframe

Bez prethodnog odobrenja i izričitog pismenog odobrenja ne smijete stvarati okvire oko naših web stranica ili koristiti druge tehnike koje na bilo koji način mijenjaju vizualnu prezentaciju ili izgled naše web stranice.


Odgovornost za sadržaj

Nećemo snositi nikakvu odgovornost za bilo koji sadržaj koji se pojavljuje na vašem web mjestu. Slažete se da ćete nas obeštetiti i obraniti od svih zahtjeva koji proizlaze iz ili se temelje na vašoj web stranici. Nijedna se veza ne smije pojaviti na bilo kojoj stranici vašeg web mjesta niti u bilo kojem kontekstu koji sadrži sadržaj ili materijale koji se mogu protumačiti kao klevetnički, opsceni ili kriminalni ili koji krše, na drugi način krše ili zagovaraju kršenje ili bilo kakvo kršenje bilo kojeg prava trećih strana.


Zadržavanje prava

Zadržavamo pravo u bilo kojem trenutku i prema vlastitom nahođenju zatražiti da uklonite sve poveznice ili bilo koju određenu poveznicu na našu web stranicu. Slažete se da ćete na takav zahtjev odmah ukloniti sve veze do naše web stranice. Također pridržavamo pravo izmjene ovih uvjeta usluge i politike povezivanja u bilo kojem trenutku. Nastavljanjem povezivanja na našu web stranicu, pristajete na to da ćete biti povezani i pridržavati se ovih uvjeta usluge povezivanja.


Uklanjanje veza s naše web stranice

Ako utvrdite da je bilo koja veza na našoj web stranici ili bilo koja povezana web stranica neprikladna iz bilo kojeg razloga, možete nas kontaktirati u vezi s tim. Razmotrit ćemo zahtjeve za uklanjanje veza, ali nećemo imati obvezu to učiniti ili odgovoriti izravno vama. Iako se trudimo osigurati da su podaci na ovom web mjestu točni, ne jamčimo za njihovu cjelovitost ili točnost; niti se obvezujemo da ćemo osigurati da web stranica ostane dostupna ili da se materijal na web stranici ažurira.


Odricanje
od odgovornosti

U najvećoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, isključujemo sve izjave, jamstva i uvjete koji se odnose na našu web stranicu i upotrebu ove web stranice (uključujući, bez ograničenja, bilo koja zakonska jamstva u pogledu zadovoljavajuće kvalitete, prikladnosti za svrhu i/ili korištenje razumne brige i vještine). Ništa u ovom odricanju odgovornosti neće:

 1. ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za smrt ili tjelesne ozljede nastale nepažnjom;

 2. ograničiti ili isključiti našu ili vašu odgovornost za prijevaru ili lažno predstavljanje;

 3. ograničiti bilo koju od naših ili vaših obveza na bilo koji način koji nije dopušten važećim zakonom; ili

 4. isključiti bilo koju od naših ili vaših obveza koje možda neće biti isključene prema važećem zakonu.

Ograničenja i odricanje od odgovornosti utvrđena u ovom odjeljku i drugdje u ovom odricanju od odgovornosti: (a) podliježu prethodnom stavku; i (b) upravljati svim obvezama koje proizlaze iz izjave o odricanju od odgovornosti ili u vezi s predmetom ove izjave o odricanju od odgovornosti, uključujući obveze koje proizlaze iz ugovora, deliktom (uključujući nemar) i zbog kršenja zakonske dužnosti. U mjeri u kojoj su web stranice i informacije i usluge na web mjestu besplatni, nećemo biti odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu bilo koje prirode.


Podaci o zahvalama i kontaktima

Ova stranica Uvjeta pružanja usluge stvorena je na privacyterms.io terms & conditions generator. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s bilo kojim od naših uvjeta, kontaktirajte nas.